Företagsbloggar trendigare än någonsin – Case Cleverheating.se

Företagsbloggar trendigare än någonsin – Case Cleverheating.se

02.10.2014

4nn0n5
Fler och fler företag skapar nu webbplatser som inte är så stela och tråkiga, utan mer som bloggar med ständigt uppdaterat innehåll. På det här sättet har de möjlighet att få mycket mer trafik och synlighet på nätet.

En av de som var förs ute med detta var Ikeas “Livet hemma” som redan funnits ett par år. Nu startar också Purmo som har stark anknytning till Svenskfinland en liknande sida. En sida som skall inspirera till att tänka efter hur man kan använda deras produkter på ett effektivt sätt bland annat i inredningen. Du hittar den sidan på Cleverheating.se.

Cleverheating.se – Inred med värme

Just nu kan du som vill bekanta dig med Cleverheating vinna en elcykel.

Just nu kan du som vill bekanta dig med Cleverheating vinna en elcykel.

På Purmo säger man att sidan skall uppdateras med nya inlägg kontinuerligt och ge inspiration till de som renoverar, bygger nytt, och byter värmesystem, och samtidigt tipsa om hur man använder deras designradiatorer på ett snyggt sätt i inredningen.

Sidan har också en frågor-och-svar-avdelning där vem som helst kan fråga vad som helst om värme, “fråga värmeexperten” heter den. Där finns också alla tidigare frågor besvarade, så ifall någon redan frågat det du är intresserad av så kan du lätt hitta det där.

Just nu kan du som vill bekanta dig mer med sidan vinna en elcykel, så gå in och anmäl dig. Du kanske hittar något intressant att läsa om samtidigt?

Företagsbloggar

Vad tycker ni bloggare om företagsbloggar som denna? De är ju helt klart mindre stela än vanliga webbsidor, men har samtidigt utmaningar att leverera innehåll som man faktiskt vill läsa. Jag tror att ifall man bara lyckas leverera kvalitetsinnehåll så kommer man nog att få minst lika stor nytta av sidor som denna som av sin “vanliga” webbsida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bloggtopplistan bloggar.fi

Bloggtopplistan bloggar.fi är en relativt ny bloggtopplista för Finlandssvenska bloggar. Här kan ni sätta till er blogg i den kategori som passar er bäst så skall ni få se att en hel del människor kommer att hitta er blogg härifrån. Ni kanske själva också hittar en del nya intressanta bloggar här?

Lägg till din blogg här!

Bloggar.fi guide: Tjäna pengar på din blogg