Hur sätter man till bloggtopplistans kod på sin blogg?

18.11.2014

Fråga: Hejsan. Jag får inte min blogg ansluten bloggtopplistan. Vet inte riktigt var jag ska lägga in dom där länkarna jag fick i ett epostmeddelande.

Lite info om koden från bloggar.fi

Koden man får ser ofta ut ungefär så här:

<a href=”http://www.bloggar.fi/”><img src=”http://www.bloggar.fi/button.php?u=hotellfinland” alt=”Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar – Bloggar.fi” border=”0″ /></a>

Den kommer per email när du registrerat dig, och den behövs för att bloggtopplistan skall kunna räkna bloggarnas besökare. Ifall du aldrig fått någon kod per email så kan du också logga in på kontrollpanelen och kopiera den därifrån.

Till svaret på frågan då:

Länken skall alltså sättas in någonstans på din blogg, till exempel i sidospalten eller sidfoten.

Vad har du för blogg?

  1. Ifall du har blogspot eller blogger så skall du gå till “Layout” och sätta till en “Gadget” av typen text, dit du då klistrar in koden.
  2. Ifall du använder wordpress så skall du gå till “utseende” och “widgets” och sätta till en “widget” av typen text, dit du då klistrar in koden.

Använder du någon annan blogg än de här så kan du säga till, så skall jag försöka förklara hur det fungerar på dem också!

Lycka till!

Hälsningar Jonathan

Bloggtopplistan bloggar.fi

Bloggtopplistan bloggar.fi är en relativt ny bloggtopplista för Finlandssvenska bloggar. Här kan ni sätta till er blogg i den kategori som passar er bäst så skall ni få se att en hel del människor kommer att hitta er blogg härifrån. Ni kanske själva också hittar en del nya intressanta bloggar här?

Lägg till din blogg här!

Bloggar.fi guide: Tjäna pengar på din blogg