HotellFinland bloggar om städer och sevärdheter i Finland

HotellFinland bloggar om städer och sevärdheter i Finland

20.08.2014

Det finns ont om bloggar som handlar om våra Finlandssvenska städer och platser och tar upp vad man kan hitta på när man besöker dessa. Bloggar.fi har dock en sådan sida, i samarbete med DagensTidning.fi.

Sidan heter HotellFinland, och handlar som du säkert förstod, om hotell i Finland. Du kan söka och boka hotell i Finland på svenska. Enkelt. Men det finns mer än det, på sidan finns även en hel hög med tips på vad du kan göra i olika städer i Finland, vilka som är de bästa restaurangerna, var du hittar guldkornen i staden och så vidare. Vad sägs om inlägg som Topp 10 sevärdheter i HelsingforsAllt du måste veta om Borgå, eller Att göra i Mariehamn?

HotellFinland inspirerar till resande i Finland

Hotell Finland

Hotell Finland

De flesta som tänker resa tänker direkt på att resa till varma länder långt söderut. Utan att egentligen veta vad som finns i vårt egna Finland. Ifall man bara har en kort ledighet så kan man hitta hur fina platser som helst också i vårt egna land, tycker vi.

Turista i Finland?

Finland lockade över 4 miljoner turister 2005, varav de flesta kom från Sverige. I dag är siffran ännu större, och andelen som kommer från Ryssland är mycket större. Dessutom så kommer en massa affärsresande till Finland varje dag. Och vi som bor här tänker så klart inte på att alla dessa turister kommer till landet för att här finns något intressant eller sevärt, som vi tydligen missar. På HotellFinland skall vi i alla fall försöka hitta dessa guldkorn och hallonställen så att alla som reser hit från Sverige eller de som reser inom Finland också skall hitta dem.

Välkommen att besöka sidan och använda den när ni bokar hotell i Finland, och tveka inte att fråga ifall det är något ni funderar på. Hälsningar Jonathan.

Läs mer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bloggtopplistan bloggar.fi

Bloggtopplistan bloggar.fi är en relativt ny bloggtopplista för Finlandssvenska bloggar. Här kan ni sätta till er blogg i den kategori som passar er bäst så skall ni få se att en hel del människor kommer att hitta er blogg härifrån. Ni kanske själva också hittar en del nya intressanta bloggar här?

Lägg till din blogg här!

Bloggar.fi guide: Tjäna pengar på din blogg