Om bloggtopplistan bloggar.fi

Bloggar.fi är en bloggtopplista gjord för finlandssvenska bloggar, men så klart får även svenska bloggare komma med i listan. Iden med blogglistan är att alla som är med skall kunna se ungefär hur många besökare ni har i jämförelse med andra som är med på listan, och förstås också för att ni skall hitta nya bloggar att läsa. För att blogglistan skall kunna visa era besökare så är det viktigt att ni sätter till knappen på er sida, för det är knappen som registrerar era sidvisningar och väljer er position i listan. Bloggtopplista knappen

Bloggar.fi

Bloggtopplistan är gjord av Jonathan Björkskog och som ägare för sajten står Firma Lina Björkskog (företagsnummer 2554756-3), som även driver sajter som Sport-BH.nu, Löpskor.com, Traveltoplist.com och Kitesurfersblog.com.

Skicka gärna ett mail om du vill fråga nånting! jonathan.bjorkskog[a]gmail.com

 

 

2 thoughts on “Om bloggtopplistan bloggar.fi

 1. Sofie says:

  Hej!
  Jag skulle lägga till min blogg på den här sidan, men tyvärr såg jag att ni inte hade några bloggar under kategorin konstbloggar. Jag önskar att ni skulle fixa en sån kategori.

  1. admin says:

   Hej!
   Kommentarer har tydligen hamnat som spam, så jag har inte märkt dem.
   Nu finns även en kategori för Konstbloggar, den är här: http://www.bloggar.fi/index.php?cat=konstbloggar&start=1

   // Jonathan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bloggtopplistan bloggar.fi

Bloggtopplistan bloggar.fi är en relativt ny bloggtopplista för Finlandssvenska bloggar. Här kan ni sätta till er blogg i den kategori som passar er bäst så skall ni få se att en hel del människor kommer att hitta er blogg härifrån. Ni kanske själva också hittar en del nya intressanta bloggar här?

Lägg till din blogg här!

Bloggar.fi guide: Tjäna pengar på din blogg